Perfektní stání pro auto


V dnešní době je poměrně časté, že má běžná rodina dvě a více aut. Když musí člověk dojíždět do práce, vozit děti do školy nebo na kroužky, případně stíhat další pochůzky, není snadné se o jedno auto vystřídat. Jak ale vyřešit parkování? Ten, kdo bydlí v panelovém domě nebo bytovce takovou věc řešit nemusí, protože jen málokdy jsou k takovému bydlení zahrady. Ovšem ti, kteří bydlí v domě a zahradu mají, mohou využít přístřešek pro auto.

Stání pro auto

Někdo má možná dostatečně velkou garáž, zvlášť pokud si dům staví člověk sám nebo si ho nechává dělat své rodině na míru, může samozřejmě naplánovat garáž se dvěma stáními. V případě, že ovšem jedno nebo obě auta stojí na vaší zahradě bezprizorně, a vás už v zimě nebaví pokaždé auto ometat nebo škrábat sklo, určitě je pro vás přístřešek perfektním řešením.

Možností, jak vše vymyslet je hned několik. Můžete si vydláždit určitou plochu a nad ní postavit přístřešek – ten může být buď se zástěnou na jedné, dvou nebo třech stranách, anebo můžete nechat přístřešek volně stát a auto tak bude v bezpečí například před kroupami, sněžením nebo silným deštěm. Jako podklad je ovšem možné zvolit také kamínky, nebo podklad přímo vybetonovat. Vše záleží na vašem přání a vašich možnostech.

Kromě variability v zástěnách je zde také možná volitelnost velikosti přístřešku, kdy není nutné dělat rozměr pouze na jedno auto, ale třeba rovnou na dvě.

Dřevěný přístřešek

A o jakém materiálu se zde bavíme? Jedná se o dřevěné konstrukce, které jsou z velmi kvalitního dřeva, aby byla zajištěna dlouhá životnost produktu a také jeho odolnost. Výhodou tohoto řešení je především snadná instalace, a s údržbou také nebudete mít příliš práce. Díky tomu, že je produkt právě ze dřeva, je snadné ho umístit prakticky kamkoli, protože přírodní materiály nejsou nijak rušivé.

Stačí si vybrat, objednat a máte jistotu, že bude vaše auto v bezpečí před přírodními vlivy.