Nákupy s Marianne

V letošním roce se uskutečnil již sedmnáctý ročník Dnů Marianne. Tato nákupní akce trvala v době od 15 – 17. září. Pokud byste nevěděli, o co se vlastně jedná, pak určitě nezoufejte, protože v našem dnešním článku se dozvíte vše potřebné.
Dny Marianne jsou dny, které jsou plné slev. Již v minulém roce se těchto dnů zúčastnilo až 7000 obchodů a celkově se uplatnilo přes 400 000 kupónů.
dívka s taštičkami
V letošním roce byly slevy v 7000 obchodech a 183 obchodních centrech. Pokud jste letos Dny Marianne nestihli, pak určitě nezoufejte, jelikož bývají každý rok. Je ale důležité si zjistit, o které dny se bude jednat a kde najít seznam obchodů či jednotlivé slevy. Všechny tyto informace můžete najít na originálních stránkách Dnů Marianne.
Slevové kupóny lze nalézt vždy v říjnovém čísle Marianne či Marianne bydlení, nebo také v mobilní aplikaci Dny Marianne.
Mobilní aplikace je dostupná již od roku 2017 a to jak pro Android tak i Iphone. V aplikaci najdete vše potřebné. Najdete v ní dokonce i navigaci do všech partnerských obchodů.
prodej online
Existuje dokonce i několik relaxačních míst, kde si bude moci během nákupového šílenství odpočinout nebo si vyzvednout dárek za vaše nákupy. Marianne Lounge je otevřen vždy od 10:00 do 20:00 a to jak v Praze, Brně tak i Ostravě. Pouze ale ve Dny Marianne.
Pokud by vás zajímalo, jak to vlastně funguje s dárky za nákupy, pak je to velmi jednoduché. Pokud totiž donesete 5 účtenek z obchodů, které jsou do Dnů Marianne zapojeny, dostanete v Lounges tašku s kosmetickým organizérem či skládacím deštníkem. Nabídka platí vždy do vyčerpání zásob.
taška na nákup
Dokonce, ani pokud jste ze Slovenska, nebudete o tyto dny ošizeni. Probíhají totiž i zde.
Jestliže vás tedy zajímá, jak to bude se Dny Marianne v příštím roce, pak sledujte webové stránky Dnů Marianne, kde se průběžně budete dozvídat důležité informace.