Kam se pořád ztrácejí ty peníze?

Říká se, že ženy často utrácejí. Je tomu vážně skutečně tak? Je obecně známé, že ženy nakupování baví více než muže. Neříkám tím však to, že by nemohli existovat výjimky. Já sama jsem měla období. Kdy mě prostě nakupování opravdu nebavilo. Také znám muže, kteří nakupování přímo milují.
žena na nákupech
Každopádně se tím dostáváme k tomu, že ženy chodí ať už do supermarketu či obchodu s módou častěji. Častější návštěva rovná se více utracených peněz. Ženy totiž nakupování berou také jako příležitost k tomu, vzít svoji kamarádku s sebou. A jsme u dalších utracených peněz. Kamarádce se něco líbí, vám až tolik ne, ale protože ona chce, abyste měly stejné tričko, koupíte si ho. Nákupy trvají déle, než jste předpokládaly, ale vám to nevadí. Navštívíte módní značky, které tak často nekupujete, ale po čase chození vás začnou bolet nohy. A tak po čase přijde na to, že začnete hledat nejbližší kavárnu, případně restauraci, pokud nakupujete od rána a je doba oběda.
Někdy si schválně zkuste vzít krokoměr a spočítejte, kolik toho nachodíte. Málo to asi skutečně nebude.
Ve srovnání s muži ženy více neutratí. Čím to ale je? Kupují si snad dražší modely méně často? Ani tím to ve většině případů nebude. Nezapomínejme, že existují online story, což je nejen pro muže pohodlnější a rychlejší. Zatímco žena se půl dne rozhoduje, jaká barva se jí více hodí k očím, muž má vybráno raz dva.
zelenina v supermarketu
Nezapomínejme ale také na supermarkety. Jíst musí každý a nevěřím tomu, že by muži nakupovali jídlo pouze online. V těchto obchodech často potkáváme páry. Chápu, že výběr jídla je třeba horší než výběr oblečení. Je třeba ho doplňovat častěji. V případě, že si hlídáte dietu, musíte skládat jídelníček, pořád vařit a něco chystat. Když je muži nejhůř, nakoupí pár plechovek a konzerv a má vystaráno a nejeden týden, možná i měsíc.
Nejhorší je to podle mě s pečivem. Pokud dáváte přednost tomu čerstvému, nikdy nevydrží déle než čtyři dny. Možná vás nevytrhne zastavit se cestou z práce v místním pekařství.
Zkrátka nakupovat se musí a utrácet peníze taky.